Mijn 1e Hypotheek Hypotheekadvies Gouda Startershypotheek eerste hypotheek open huizen dag

NVM OPEN HUIZEN DAG

Zaterdag 5 oktober 2019 is het weer NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je tussen 11:00 en 15:00 uur zonder afspraak bij veel te koop staande huizen binnen kijken. Ongeveer 55.000 huiseigenaren doen mee. De Open Huizen Dag is een mooi moment om je eens goed te oriënteren op de huizenmarkt. Op Funda kun je zien welke huizen meedoen aan de Open Huizen dag.

Open Huizen dag

5 OKTOBER 2019

OPEN HUIZEN DAG TIPS VOOR HUIZENKOPERS

TIP 1
Bepaal van te voren wat je mogelijkheden zijn. Bereken zelf je maximale hypotheek.

Of maak een afspraak met Mijn 1e Hypotheek als je exact wil weten wat je kunt lenen. Zo kun je goed voorbereid op huizenjacht.

TIP 2
Stippel eerst een handige route uit, dat bespaart tijd.

TIP 3
Stel een wenslijstje samen. Waaraan moet je nieuwe huis voldoen? Denk bijvoorbeeld aan het aantal kamers, ligging van de tuin en de staat van onderhoud.

TIP 4
Maak een lijst met huizen die je wil gaan bekijken. Neem deze mee en maak aantekeningen. Zet van elk huis de voor- en nadelen op een rij.

TIP 5
Tijdens de Open Huizen Dag is meestal de verkoper zelf aanwezig. Bedenk van te voren welke vragen je wil stellen. Vraag bijvoorbeeld waarom de woning te koop staat of hoe het contact is met de buren.

TIP 6
Blijf niet te lang in een huis als je eerste indruk niet goed is.

TIP 7
Heb je een leuk huis gezien en wil je nog een keer gaan kijken, overweeg dan om een aankoopmakelaar mee te nemen.

HYPOTHEEKADVIES VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

Bij Mijn 1e Hypotheek betaal je als starter maar € 1.649,- voor hypotheekadvies inclusief de complete begeleiding. Bespaar dus tot meer dan € 1.300,- in vergelijking met de grote ketens. Dat scheelt!

MEER WETEN? MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je weten wat je maximaal kunt lenen? Of heb je een huis op het oog? Maak eens een afspraak met Mijn 1e Hypotheek. In een gratis kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat je mogelijkheden zijn!

hypotheek voor starters hypotheekadvies blog gouda hypotheekrente maximale hypotheek berekenen