Hypotheek aanpassen

JE HYPOTHEEK AANPASSEN

Heb je een hypotheek en wil je deze aanpassen?
Heb je geld nodig voor een verbouwing? Wil je je hypotheekvorm wijzigen? Wil je gebruik maken van de lage hypotheekrente? Of wil je de overwaarde van je huis gebruiken voor een zorgeloze oude dag? Maak dan een afspraak met Mijn 1e Hypotheek. Wij vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.

Hypotheekadvies maak een afspraak button

EEN PAAR WIJZIGINGEN OP EEN RIJ:

hypotheekadvies gouda hypotheekadviseur

WIL JE GAAN VERBOUWEN?

Een verbouwing kost vaak veel geld. Je kunt overwegen om dit te financieren met een tweede hypotheek. Of het mogelijk is om een tweede hypotheek af te sluiten hangt onder andere af van je inkomen, de waarde van je woning, je huidige hypotheek en je verbouwingsplannen. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden? We vertellen je graag meer.

hypotheekadvies gouda hypotheekadviseur

JE HYPOTHEEKVORM AANPASSEN?

Heb je een aflossingsvrije hypotheek en wil je gaan aflossen? Wil je meer zekerheid? Of verandert je gezinssituatie? Allemaal redenen om je hypotheek eens goed onder de loep te nemen. Soms is het mogelijk om je huidige hypotheek aan te passen, soms is oversluiten een betere optie. Elke situatie is anders. We adviseren je graag over alle voor- én nadelen.

hypotheekadvies gouda hypotheekadviseur

JE OVERWAARDE GEBRUIKEN?

Heb je de AOW-leeftijd bereikt? En is je huis meer waard dan je hypotheek? Misschien is het dan mogelijk om het geld van de overwaarde op te nemen. Dat kan in één keer of gedeeltelijk per maand. De rente die je moet betalen wordt bij de hypotheekschuld opgeteld. Zo blijven je maandlasten gelijk en kun je gerust blijven wonen.

JE HYPOTHEEK AANPASSEN? HYPOTHEEKADVIES BEGINT BIJ MIJN 1e HYPOTHEEK

Je hypotheek aanpassen. Dat brengt andere vragen met zich mee dan het kopen van een eerste huis. Daar wil je goed bij worden geholpen. Want je wilt een vakkundige adviseur die de tijd voor je neemt en alles rustig uitlegt.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Mijn 1e Hypotheek is 100% onafhankelijk en werkt samen met meer dan 30 geldverstrekkers en banken. Uit dit grote aanbod van hypotheken maken we op basis van jouw specifieke omstandigheden en wensen een keuze. Zo krijg jij de hypotheek die bij je past.

 
a.s.r.
ABN AMRO
Aegon
Allianz
Argenta
Attens
bijBouwe
BLG Wonen
Centraal Beheer
Delta Lloyd
Florius
Holland Woont
Hypotrust
ING
IQWOON
Lloyds Bank
Merius
Munt
Nationale Nederlanden
NIBC Direct
Obvion
Rabobank
Reaal
Rijnlandse Hypotheekbank
Robuust
Syntrus Achmea
Tellius
Tulp
venn Hypotheken
Vista Hypotheken
Woonfonds
 
hypotheek hypotheekadvies startershypotheek voor starters op de woningmarkt gouda volgende huis kopen